Bertuahnya...

Alhamdulillah...x sangka terpilih dapat Lucky Draw dr 'mamafaiz' .. 1st time join nih..seronok tak terucap n tak tergambar dek perasaan...huuhuu..dah la baru berjinak2 dgn dunia blogger ni...apa lagi...bersemangat semacam jadinyer...mula2 keypochee mmg x tau terpilih...al-kisah di suatu pagi tatkala bz bebenor ngan opis, nak attend meeting...maka terpandangla enset kat atas meja (*slalu memang tinggal je coz x nak memberatkan pocket baju...) .. uisshh..ade msg plak..x perasan bila masuk...owhh...dr Kak As yg berbunyi begini:
"Salam Sal, tahniah mng lucky draw dpt beg estee lauder...:)"   (thanx k.as coz lepas tu smgt terus wat koje..hikhik..)
Dgn perasaan yg x menentu...tp control ayu coz x nak org perasan...heehee..ati ni membuak2 nak tgk result kat blog k.cery...tp apakan daya...nasib baik meeting berjln lancar..klu x haru jawapnyer...
So selesai je meeting, berlari la keyphochee balik opis pastu senyum sensorang bila baca entry dr blog k.cery (sory kak..copy paste...hehehe)...
.....................................................................

best..best..be
"best tgk org join lucky draw ni..kalo saya ni owner kilang estee lauder..semua org dapat sorang satu beg..hihi..tapi dah nama pun lucky draw..so yang bertuah je yer...mmg semua komen best2 gilos.... entry2 pun mmg semua menyentuh hati saya....mmg kreatif...ikut hati saya..semua jadi pemenang.....so cemana ye..ape lagi...hero saya si faiz lah yang memilihnya..dia circle kat list nama yang saya listkan.

Mama: Iz..tolong circlekan 3 nama.iz circle mana2 yg iz suke..
Faiz: kenapa
Mama: circle je lah..mama nak kasi hadiah ke org
Faiz: kenapa iz yang kene buat
.(aduhhh..banyak tanya plak..nak cite panjang la plak...org dah lambat ni)..
Mama: ala..iz bulatkan je...nnt mama kasi hadiah upah...
Faiz:asal lak Iz yang kene

aduhhh....frust mcm ni...adela 3-4 x dia tanya kenapa...last2 dia buat gak..doksengih2..
..dia ni tak reti baca lagi.(dia tahu baca nama2 ultraman je dan juga info2 cerita2 kat astro)......so kire adil lah dia circle tu..hihihi..ni pemenangnye yer(saya kasi lebih dari 3 org...sbb faiz dok circle lebih dari 3..bertuah betul..

*sila email saya detail (nama ,address, hp number) so that boleh redeem hadiah...next time saya buat lagi lucky draw ni.. 
........................................................................

Makanyerrr...1 ari tu jugakla terasa idong ni kembang x kempis2...kahkahkah....bertuah rasanya dpt berkenalan dgn 'cik shaklee'...badan sihat, otak cergas, susu meningkat, kenalan pun bertambah...
Syukur Alhamdulillah...

Labels: