Jom Parking kat Blog Ben Ashaari

Tengah dok click2 internet ni....Keyphochee terbaca sesuatu yg menarik...bagaikan 'org mengantuk yg disorongkan bantal'....semuanya tentang dia...siapa dia yer..heehee...inilah orangnyer...

http://www.benashaari.com
Antara pesanan beliau ialah...'Khas buat blog yg baru merangkak je yer' .. Kalau rasa korang tu blogger baru, dan tengah merangkak..dan paling penting, berminat nak join blog list baru ni, ikut je petua aku ni..'
>>  Ermmm...memang kena ngan batang idong Keyphochee pun..nak wat camner.. berpegang pd tagline yg x penah Keyphochee tinggalkn sejak dr dulu lagi 'Saya Budak Baru Berlajar'..hikhikk..

Maleh nak panjang2 citer...Tekan SINI..

Opss...lupa plak...dia pesan lagi..' Tunggu apa lagi? Cepat la buat...Akan ditutup tengah malam kang....Erk.. yang dah buat tu tak payah la buat.. khas yang baru jumpa blog aku ni jer ... cepat lerr....

So..jangan lengah2 ye...

Labels: