Nak beg estee lauder lagi? Jom join lucky draw


Warghhh...ada Lucky Draw la..closing date jatuh 1 day after  my DOB pulak tu...so sy mesti mencobanyaaaa.....adakah sy antara yang bertuah??ngeengeeengee...

Lucky Draw ini telah dianjurkan oleh Sherry & Shaklee a.k.a Kak Cery..heehee....  


everybodylovescery.blogspot.com
Pemenang bertuah akan dipilih based on entry yg paling kreatif dan menyentuh jiwa beliau...part ni paling ditakuti..xtau nak wat sekreatif mana..huuhuu..'datangla dikau wahai idea'..
Kita lihat siapa yg kena!!
Syarat penyertaan tak susah mana pun...just nyatakan produk shaklee yang anda suker dan kenapa ..then, buat satu short entry di blog sendiri....so apa tunggu lagi...'cik idea' datang dah ni....huuhuu...

Bermula hikayat 1001 shaklee....

1st day masuk office after maternity leave terselit kerisauan dlm hatiku..stok susu cukup2 je utk permata hati..2nd month pantang mmg dah start usaha EBM tp apakn daya DIA Maha menguji hambaNYA..dipendekkn cerita freezer rosak..maka mengalir deras jugakla air mata sederas stok EBM yg terpaksa dibuang...sedih betul...bertemankn kekuatan semangat n dorongan kawan2..aku bgn semula dgn azam yg kental utk meneruskn misi penyusuan..walau apapun yg terjadi, sekalipun dilambung ombak..  aku x kan berpaling @ menoleh pada susuformula...Nak dijadikn cerita..1 ari tu aku fb ngan member yg aku tau dia memang bf secara exclusive...kononnyer nk korek rahsia utk 'menambahkn produk' ..so dia pun story-mory..

Aku: Sahabat, stok EBM banyak ke? tengah dok risau gak ni..susu cam x banyak...ada petua utk tambahkn susu?
Jawapan: Ermm...ada..pernah dgr product shaklee tak..skrg pun dok cuba 'trial pack' n alhamdulillah kesannya amat ketara.
Aku: Shaklee??? x pernah dgr ...nak try jugaklah..mana tau berhasil..yela..maybe anak 1st so susu kurang produce.
Jawapan: Ooo..mungkinla..beli online je. aku suggest ko survey di blog2 yg ada then baca n fahamkn dulu ...jgn lupa jengah kat testimoni skali..peransang tu..hehe.
Aku: Sekarang gak aku pi selak blog..thanks ye sahabat.
Jawapan: Don't forget to share with kawan2 yg lain tau.
Aku: Semestinyer...wajib tu..'sharing is caring'..leh wat blog sendri nanti...heehee 

Bermula dari situlah aku menjadi pengguna tegar Shaklee lebih2 lagi set breastfeeding yg mengandungi Vitalea/ Multivitamins, B Complex, Vitamin C dan paling best ialah Alfalfa yang berfungsi bg milk booster... Ternyata..kulit baby menjadi semakin licin, cerah,berseri serta sihat sentiasa..Alhamdulillah...sampai ada yang tanya berkali2 padaku 'baby boykan'???...knp agaknya mereka confius ek..cuba perhatikan gambar di bawah: 
Permata Hatiku...
 'Tidak rugi utk mencuba...biarlah apa org nak kata...Shaklee sentiasa menjadi teman sejati... terpahat di sanubari'

Labels: