1st Happy Anniversary "SWEET LIZAHANUM"

Yeay..yeay...click punyer click..Keyphochee terjumpa GA yang dianjurkan oleh 'SWEET LIZAHANUM' sempena 1st Anniversary

Antara pesanan Liza :


~ Malaysian blogger >>> Semestinyer
~ Add link blog Liza nie  ke blog list u all >>> Done
~ Jadilah follower Liza yer >>> Yup
~ Buat entry berkenaan dengan GIVEAWAY ini dan blog Liza >>> Include 

"Keyphochee baru je terskodeng blog Liza ni..erm...pelbagai info blh diperolehi dr blog beliau...yg paling best..resepi yg pelbagai...skrg Liza tgk dok pi holiday...negara kanggaroooo...sure best yg tak terhingga...nti blik Liza story-moryla experience kat kitorg ni yer...heehee...x sabo nk tgu dia balik...huuhuu..
&
GA ni dianjurkn sempena 1st Anniversary blog beliau...Hadiah utk para pemenang cukup menarik..so kawan2 apa tunggu lagi..Jom join..Kita lihat siapa yg bertuah nanti.."

~ Copy gambar diatas dan pastekan di entry u all. Jgn lupa link back ke blog Liza
   >>> Disertakan..
~ Tinggalkan komen di entry ini sahaja..nak senang click  SINI

ATTENTION PLS!!

- Komen di chat box  dan email tak dikira
- Tarikh tutup penyertaan ialah pada 5 November 2010, jam 12 tgh malam dan pemenang bertuah akan di umumkan selewat2nya 1 minggu dari tarikh tutup (13 November 2010).

Hadiah yg ditawarkan best sgt hikhik..Moga2 menjd milikku..

HADIAH berupa...

Seorang pemenang bertuah pertama akan dapat hadiah FINECASA HOMEWARE.
Dua orang pemenang bertuah kedua  dan ketiga akan dapat hadiah  PORCELIN WARE.
Tiga pemenang saguhati yang bertuah akan dapat Traveler Multipurpose Pouch yang comey.

Dan pesan Liza lagi.....GA ni sememangnya dianjurkan dengan niat nak eratkan lagi silaturahim. Liza berbesar hati akan hadiahkan 'sesuatu' yang sememangnya rahsia.Tunggu after Liza balik dr Australia pd 12 November 2010 ini dan Liza akan umumkan sapekah mereka yang bertuah menerima GIVEAWAY ini dan CENDERAHATI dr oversea itu ...sememangnya berbaloi2.....hehehehe. Pemenang akan dipilih berdasarkan "SAPE BERTUAH,DIA DAPAT"...hehehe.Adalah caranya tu.....


Semoga diriku antara yang bertuah...Insyaallah...Amin..

Labels: