GIVE AWAY - LUCKY DRAW

Jenge..jeng..jeng...Jom Layan GIVE AWAY - LUCKY DRAW yg dianjurkan khas oleh Lily & Auz Homemade Chocolate..teruja sungguh Keyphochee tgk blog ni...X percaya?? Meh klik SINI....
SYARAT penyertaan tak susah sgt...Cuma kena:

>> Follow blog dyorang..n yg best dyorang follow korg jgk 
>> Link blog dyorang ke blog korg n dyorang akan linkkn blog korg jgk kt blog dyorang..bukan apa...sama2 tolong-menolong...
>> Post pasal GA ni kt blog korg - harap ramai lg yag kat luar sana tahu ttg contest ni & dpt join sama..
>> dan yg terakhir Shout Box jejak korang kt ruangan JOM CHIT CHAT (ada kt sebelah kanan blog) supaya senang dyorang tahu korg dah join contest ni... Mudah je kan...
HADIAH??? yes dah tentu ada hadiah...tunggu...sape yg bertuah ye.....sangat spesel tau Hadiah GA ni..

So...jangan berlengah lagi..Sebab..Last Date GA ni pada 11/11/10 n cabutan dilaksanakan pd 12/11/10....

Labels: