Kursus - Malaysian Peacekeeping Training Centre

K.U.R.S.U.S...S.E.M.I.N.A.R..O.U.T.S.T.A.T.I.O.N...sama ke maksud semua ni. Ohhh..semestinya tidak. Masingx ada keistimewaan yang tersendiri. Sebab apa tetiba nak cakap pasal benda ni semua?? Hehee...disaat ini Keyphochee tengah attend course di Port Dickson. Tak jauh manapun. Course yang agak memeningkan kepala tapi best gak sebab dapat gain experience & knowledge. So far, yang bagi lec pun A++. Jelas dan mudah difahami. Senior yang hadir pun kepala memang best!!

Antara yang hadir bersama lecturer
Exercise pun boleh tahan lecturer bagi. Masa sangatlah berharga. Student yang attend this courses dibahagikan kepada 4 syndicate. Rasanya dunia interviewer & bercakap facing on camera dah lama berlalu tapi tup..tup..menjelma kembali. Rindu rasanya Keyphochee nak balik ke zaman bergelar student 'U'..Semua tu dah jadi memori untuk dikenang. Yang pasti kini hidup perlu diteruskan dengan pelbagai agenda dan warna-warni rona dunia.

Kusyuk - Perbincangan Sindiket 1 & 3

Labels: