Selamat Ku Terima - Beg Estee Lauder

Terima Kasih to K.Cery di atas kesudian beliau menganjurkan Lucky Draw dan Keyphochee for the 1st time join telah terpilih. Keyphochee baru je terjebak dengan dunia blogger ni. So one day tu terjumpa blog K.Cery. Kebetulan blog dia penuh dengan info tentang Shaklee. Best betul layan.

Macam tak percaya - kiriman Lucky Draw yang diterima
Berbalik pada story Lucky Draw, siapa yang dipilih oleh hero K.Cery - Adik Faiz..itulah contestant yang bertuah dan dia akan dapat Beg Estee Lauder seperti yang telah dijanjikan.  Maaf K.Cery, rasa macam siaran terlewat je sebab baru nak upload harini.  Sebenarnya lama dah dapat kiriman K.Cery tapi terdapat sedikit kesulitan yang tak dapat dielakkan. Apa pun yang terjadi, entri khas tentang beg Estee Lauder tetap dilaksanakan. Chewaahh..

Masa mulax dapat pos laju tu kembang semangkuk rasa hati. Sampai kerani yang jaga bahagian pos-mengepos pun naik hairan. Asyik dapat bungkusan je. Yelah, orang glamour..iskh..iskh..xdelah. Selalu yang dapat tu Set B - Shaklee yang dipos atas permintaan. Zaman sekarang kalau nak beli barang memang cukup senang. Seingat Keyphochee, diri ni mula terjebak beli barang secara online sejak dalam pantang. Berpantang pulak tu di tempat yang agak sukar untuk Keyphochee dapatkan itu dan ini. Apa lagi, tawakal jela time nak beli online tu n Alhamdulillah.. semua yang dibeli sampai di tangan. Sampaikan bf pump pun beli online, bukan tak ready awalx beli tp beli lagi yang lain..sebab apa..erm...nanti Keyphochee story-mory sebab musabab di entri yang lain.

Setakat ni dulu..opss sebelum terlupa to K.Cery, blog akak memang best. Pelbagai info dapat dikongsikan. Keyphochee rajin gak skodeng sana. Heehe.. Dapatla release sikit bila otak penat berkerja di siang hari. Nextime K.Cery boleh buat lagi ye GA - Lucky Draw.
'Terima Kasih Daun Keladi' - K.Cery a.k.a MamaFaiz.


Cun and comey                     

Labels: