Lain Yang Dicari ..Lain Yang Dapat

Mana yang sempat snap
Semalam Keyphochee berkesempatan jengah Baby, Children & Parents Expo. Konon nak cari spare part my luvly pump-Medela tapi hampesss..cari punya cari..terus terlayan benda lain. Biasela perempuan vs wanita vs ibu. Lain difikir, lain yang disambar. Semalam sempat lagi berperang ngan Mr Hubby. Sebab apa..heehee..'Ibu nak Khalish pakai costume ni'...perang yang dikategorikan 'manja-manaja sayang' ..alahai...ngadax je kan..huuhuu..Tunggu punya la lama..masingx nak pilih gambar..jenuh nak sampai giliran.

Sempat snap guna hp
Bab yang paling malas nak tempuh kat MidValley ni ialah aktiviti 'mencari parking' - Fullhouse betul. Mulax tu Mr Hubby dah bising tp Alhamdulillah, rezeki Khalish. Dapat jugakla menyelit. Nasib compact car.

Meriah betul
Rasanya expo kali ni agak memboringkan. Maybe end of year so banyak company yang x berapa nak involve. Ingat nak singgah booth Majalah Pa&Ma. Agak menghampakan. Their not ready again. Tak abis lagi set-up booth.

Labels: