Bakat Terpendam

Setelah sekian lama ia dieramkan..tapi tak menetas pun..akhirnya ia kembali bernafas menunjukkan taringnya...haahaa..Alkisah hikayat seribu kali satu. Lama betul tak terjun ke gawang tournament B.O.W.L.I.N.G yang menjadi kegilaanku suatu ketika dulu. Kini ia kembali beraksi. Cuma tournament barux ni dijadikan sebagai medan memanaskan enjin yang dah lama sangat tak digunakan. Alax macam dah berkarat. Score pun tak berapa mengancam. Sedih betul!! Tapi takpe, Insyaallah Keyphochee akan berusaha dengan penuh semangat dilain masa. Harapx ni bukan angan Mat Jenin la. Alahai...mungkin boleh ajak Cute Mum sekali kot...ahakks...bukan apa, tertarik dgn pin yang Daddy Dania n the geng buat...Nextime igt nak tempah..promote..promote..

Peserta tournament

My team yang tak kurang hebatnya..terselit My Lil Hero

Hadiah yang menjadi idaman
 Tournament berakhir dengan jayanya..best sangatx. Keyphochee dapat jugaklah gelaran TOP 10...huhuuu..teruk betul..apapun Alhamdulillah, rezeki masih ada nak dapat hadiah.
So, kepada rakanx bloggers sekitar Wangsa Maju, Keramat, Taman Melati, Seri Rampai, Setapak dan sewaktu dengannya..apa kata kita berbowling beramaix..Kita jadikan bowling sebagai medan salam perkenalan dan persahabatan. Sure best!

Labels: