Hadiah GA - OTW

Souvenir GA- Salam Ukhuwah akan di pos kepada mereka yang bertuah dalam masa yang terdekat. Sebenarnya hadiah dah siap lastweek tp masa agak mencemburui..heehee..so kepada yang bertuah..tuuunnnggguuuuuuu...kepada kawanx yang agak terlewat bagi add via email tu jangan putus asa. Dari semasa ke semasa Keyphochee akan anjurkan GA (ikut moodla jugak).

Kat sini Keyphochee juga telah membuat satu keputusan drastik di mana kesemua contestant yang menyertai 1st GA-CCK (Salam Ukhuwah) akan menerima souvenir yang sama. Bukan apa, kira acila kan.  Tiada pilih kasih. Semua dapat n merasa...heehee..bukan makanan yea. Di lain masa Insyaallah Keyphochee akan menyediakan hadiah yang lebih boombastic...fantastic...

Akhirnya...esok boleh bagi pada Mr Posmen
Bagi mereka yg tidak berputus asa..Mehla kita meramaikan 2nd GA - Hitam Itu Menawan. Tak susah manapun, just cari benda yang berwarna hitam. Banyak sebenarnya kalau kita 'gali'. Fikir punya fikir..Keyphochee buat keputusan untuk mencari 10 pemenang bertuah.

Kesempatan yang ada ni Keyhochee nak announce jugak closing date GA-Hitam Itu Menawan ialah  pada 25 Disember 2010. Hadiahnya pun dah menanti. Walaupun x seberapa tapi Keyphochee rasa nilah tanda persahabatan & ingatan di antara kita semua. Jauh di mata, dekat di hati..gitu2 kan..

Hadiah yang dimaksudkan:

 Fridge Magnet Cartagena - Spain
Fridge Magnet Cameron Highlands - Malaysia

Labels: