Kluang RailCoffee

Aktiviti santai di petang hari..heehee..kira ni riadah di hujung minggu la...riadah minum petang..Lokasi pilihan ialah Kluang RailCoffee. Original place, bukan yang ada dekat dalam TESCO, CARREFOUR or sewaktu dengannya.. Kalau balik kg sure termasuk dalam aktiviti wajib singgah.

Santai petang
Time ni customer pack sangat..sampai kena tunggu turn nak duduk. Nasib Mr Hubby ringan mulut nak tanye sekumpulan bro yang tengah dok minum. Rasa dyorang pun memang nak blah pun. Memula tu cuak gak sebab takut terrrkureengg ajar ke..errmmm...memang sah! dyorang nak blah dah. Rezeki...

Nasib dapat tempat duduk
Lepak sekejap je kat sini coz kat rumah banyak lagi aktiviti menanti. Banyak jugakla makan roti petang tu. Sempat snap yang ni je. Percaya tak??

Tertinggal 1 pinggan

Labels: