Malaysia Belasah Vietnam


Syabas diucapkan kepada team Malaysia...Akhirnya tuah menyebelahi Malaysia (2-0 ) menentang Vietnam sempena Piala AFF Suzuki 2010.

Mulax tadi Mr Hubby dah nak mengamuk coz ingatkan RTM tak buat Siaran Langsung..Muka dah tarik semacam..al-maklumla..SPORT CHANNEL - ASTRO lama dah Keyphochee terminate. Sebab musabab ialah :
Mr Hubby sambung study - tak duduk sekali - takde sape nak layan channel tu- harga pun dah naik

Tunggu punya tunggu, siaran langsung terlewat rupanya..apepun Keyphochee harus mengucapkan berbanyak terima kasih kepada tenaga kerja RTM yang bertungkus lumus berkerja menyiarkan siaran langsung demi tidak mengecewakan rakyat Malaysia. Kalau takde tadi, sure Mr Hubby dah start moto lepak kat NZ (mamak station yg cukup terkenal area wangsa maju)..tu pun dia dah mengomel sendiri coz rugi tak tengok live kat Bukit Jalil..ha sudah..alamat tinggalla Keyphochee ngan Khalish...owhhh..camne nak update blog nih..heehee..Nasib Mr Hubby tak jadi keluar.

Penangan bola memang hebat. Cakap pasal dunia bola ni mengingatkan Keyphochee time preggy dulu. Kawanx termasuk bos dah dapat agak yg keluar nanti baby boy. Bukan apa, tiap kali ada bola Keyphochee memang tak pernah miss. Siap nak balik rumah cepat..dgn alasan cakap kat bos nak tengok bola live..kat tv je tapi..bukan kat stadium pun...Ermm..agakx kenangan tu boleh berulang kembali x???

Labels: