Warung Soto Berlada

Bila perut mula mendendangkan lagu keroncong...mulala mata terpaut dan menjeling ke wajah Mr Hubby tercinta. Mr Hubby pun cam faham je bila wife tercinta buat muka seposen...isskkhhh silap...sekarang hantaran manade seposen kan....heehee..
Maka di suatu petang, Warung Soto Berlada menjadi pilihan. Mulanya nak makan pisang goreng tp akhirnya 'si merah' kesayanganku yang dipandu Mr Hubby membelok ke arah lain...keputusan muktamad. Petang tu jugak Keyphochee alax mengidam nak makan mee jawa..pergh...memang besst gile..resepi turun temurun Ruminah Sidek empunya warung ni. Keyphochee n Mr Hubby memang regular customer a.k.a peminat setia warung ni. Dulu terletak di AU Keramat tp sekarang dah berpindah tp still tak jauh dari tempat lama. Semua makanan memang 1st class dan menyelerakan..nasi lemak paru, soto, mee jawa, mee kari ..macamx ada..rugi tak merasa.

 Pandangan hadapan

...cuba teka potret siapa tu...
 Untuk My Lil Khalish..soto jadi pilihan. Berselera tengok dia makan.

Anta pose yang sempat dirakamkan

Labels: