New Year La Sangat

Rasanya still belum terlewat Keyphochee nak wish selamat Tahun Baru kepada semua yang mengenali diri ini. Semoga kedatangan tahun 2011 membuka lembaran baru kepada kita semua dengan semangat dan azam yang membara..cheewahhh...Cakap pasal azam..heehee..Keyphochee nak berkerja dengan penuh Ikhlas keranaNYA..Insyaallah..dan..semoga bertambah ahli keluarga hendakNYA. Amin. Insyaallah..

Al-kisah sambutan tahun baru. Keyphochee kena outstation di Port Dickson. Tak jauh manapun. So, angkutlah suma Mr Hubby dan My Lil Hero..mana boleh tinggalkan..menangis Keyphochee nanti..rindu-merindu..Alhamdulillah tugasan berjalan dengan lancar. Cuma ada kisah yang agak menarik untuk dijadikan kenangan.

Operator tak bertauliah

Sehabis tugasan, petang tu ajak Mr Hubby lepak pantai. Kebetulan dok kat Seri Malaysia so tak jauh sangat dengan pantai. Actually tak plan nak santai. Keperluan mandi Khalish pun tak bawak. Apa lagi, pulunla beli yang baru tuk Khalish. This is for the 1st time Khalish jejak kaki ke pantai. Mulax tu agak takut..merengek je..cecah je kaki ke pasir..mulala nak melalak. Bawak ke tengah sikit ..nampak mood Khalish better.. sebab pasir halus so tapak kaki rasa smooth. Sorry my dear, ibu tak dapat nak snap gambar sebab ibu pun keceburrrr dalam air. Lama dah tak mandi pantai. Nextime kita bergambar ye.

aksi nak ke pantai
Tak lama pun lepak kat pantai sebab dah petang sangat n takut kecut My Lil Hero. Tu pun dah nampak menggigil. Takut demam pun ye. Alhamulillah Khalish ok. Lepas Maghrib ajak Mr Hubby cari kedai makan. Perut tersangatla laparnya. Pusing punya pusing, dokla kat Kopitiam Bangi. Macam dah takde tempat lain kan..hehee..saje nak makan yang ringanx..alax ngeteh je gitu. 

Selesai makan..nak tunggu coutdown lamabt lagi..so balik la ke bilik..Mata pun macam segan je nak tengok keindahan alam. Niat malam tu memang nak countdown tepi pantai..havoc dan meriah sampai jalan pun jam. Tunggu punya tunggu ...akhirnya keebbbaaaabbboommm...uisshhh bunyi apa tu..kerling kat jam..alamakkkk  dah coutdown..terlelap rupanya kami bertiga. Toleh kat Khalish..errmmm sedapnya tido. Tak terperanjat langsung dengar bunyi bunga api. So, Keyphochee and Mr Hubby just jenguk kat tingkap jela..tula..sape suh terrtiidooo..padanla..
Promote t'shirt..heehee

Shopping sakan

Labels: