Payung Pun Orait

Suatu hari kasut keja ibu problem..tapak tumit tercabut..adushhh..dari pagi ibu menahan telinga sebab setiap langkah ibu akan mengeluarkan bunyi yang tak sedap..so sepanjang hari tu jugaklah ibu merungut dalam hati..nak duduk je kat tempat duduk kang kebas pulak..lagipun sure ibu kena ke office lain..ibu call papa dalam tengahari nak suruh papa standby bawak ibu ke shoemaker selesai waktu keje.

Sehabis keje..terus rush balik sebab nak berkejar ke shoemaker..takut malam tutup..papa dah lain macam sebab ibu terhegeh-hegeh nak bersiap..lagipun ibu dah kacau schedule papa malam tu nak main futsal..sorry la papa..bukan selalukan..dah tumit nak tercabut..kasut kesayangan ibu ni satu je yang best..tu yang sedap pakai..sianla kat ibukan..

Mood Khalish agak baik malam tu..Alhamdulillah..sebab naik kete kan..bab berjalan anak ibu memang superb..tau je..heehee..Mula-mula bolehla ibu menahan mata tapi masuk ke jam sembilan..tu dia..tersengguk dibuatnya..keletihan ibu menerjah..rasa lama sangat papa pegi repair..Khalish mula tak dok diam..huuhuuu..bosan agaknya..dahla toys ibu lupa nak bawak..errmmm..mula la ibu berfikir cara nak menenagkan Khalish..

Nak dijadikan cerita..hanya ini yang berjaya membuatkan Khalish cool down dari bosan yang berterusan... Syukur Alhamdulillah..



"Senyumanmu Menjadi Penawar Di hati Ibu & Papa" 

Labels: