Tak Payah Buat Entri..Dapat Souvenir

Kehadapan kawan-kawanku semua..Ingat tak entri SINI...Setelah dinilai kembali stok souvenir yang Keyphochee offer ...Insyaallah semua yang sudi singgah kat entri ni  layak dapat. Due date tetap sama ye..Tu pun kalau sudi...Masih belum terlewat lagi.
Sebenarnya tak payah susah-susah nak buat entri..juat wish Tahun Baru je kat Keyphochee ...di ruangan tu. Nak jadikan sebagai 'azimat'dalam meneruskan kehidupan...boleh kan...heehee.. So jangan peningx kepala nak wat entri ye..Keyphochee tak mau susahkan korang..dan kepada yang dah wish tu jangan lupa sent add rumah ke
keypohchee@gmail.com
(nama, fulladd, poskod jgn lupa ye)
untuk urusan pos. Keyphochee akan hantar secepat mungkin tertakluk kepada masa dan kelapangan. Insyaallah.

Labels: