Bersyukur PadaNYA

Alhamdulillah...my gadget dah kembali pulih..rasa bersyukur sangat-sangat...tak rugi beli Mr Nokia..nasibla tak beli yang baru...cuma kena servis sikit sebab screen kekejap jadi blink..blink..macam ajak main cak..cak pulak..memang saya rasa bersyukur sangat-sangat sebab fulus dah tak berapa nak ada ni..DIA Maha Mengetahui..susah hati saya if phone rosak...yela..satu keperluan...penghubung komunikasi utama sekarang..tambahan nombor pun bukan dah ingat sangat..dulu lainla..main dial-dial...sekarang search dan tekan je green button yang ada kat phone...apapun backup list semua phone number saya tetap buat..Microsoft Outlook jadi pilihan utama..bukan susah manapun ..just syncro..takpun dalam Microsoft Excel pun boleh..nasib baik Mr Hubby pandai bab-bab ni..kalau suruh saya..errmmm..alamat tak tau la bila nak buat..tapi bila dah terjadi situasi camni ...barula saya tau ada hikmat yang sebenar..so bak kata orang tua-tua..jangan melawan cakap orang..heehe..opss..kalau ada sesiapa yang tau kedai baiki handphone yang ok area kl...boleh rekmen yer..thank you uolss..

Labels: