Janji Mesti Ditepati

Istirehat di rumah sempena cuti Hari Wilayah...alhamdulillah..tapi bila dah bergelar isteri..ibu..istilah istirehat tu agak terhad..ermm...mesti ramai yang faham kenapa saya cakap camtukan..apapun..masa yang ada saya gunakan dengan sepenuhnya..heehee
Harini sempat lagi ajak Mr Hubby ke Pavillion..bukan apa..saya dah berjanji dengan seseorang nak belikan dia something..tak baikkan kalau dah berjanji tak tepati..saya paling tak suka janji yang tak ditepati..kena ingat adakalanya orang amat mengharapkan..faham-fahamla sendiri ye dik non...so bangun pagi cepat-cepat bersiap..My Lil pulak in a good mood today..so senang nak siapkan dia..
Sampai Pavillion terus ke food court dulu..perut tengah dok berkeroncong..kebetulan My Lil tertido so dapat makan dengan amannya..lagipun tido-tido ayam je tu..kena sepantas kilat ni bergerak..haru dibuatnya kalau terjaga..silap-silap makan pun tak kenyang..
Habis makan dapatla pusing Parkson jap..tapi window shopping je..taknak lama-lama sangat lepak sini sebab bayaran parking agak mahal..huuhuu...bukan kedekut tapi langkah berjimat-cermat..boleh terimakan alasan ni..
Santai di pavi....
Bekalan minum petang tapi Mr Hubby dah belasah seketul

Labels: