Jom Try Puding Roti

Petang Ahad yang tenang....Alhamdulillah...tercapai gak hajat nak buat puding roti...saje nak try..bukan apa...resepi nampak simple...so apa salahnya mencuba..resepi just klik kat My Resepi...melambak-lambak resepi..rajin dengan tak je...sebenarnya..banyak resepi simple yang saya tak tau..so lepas ni kena cari gali lagi...tambah Khalish semakin membesar...selera pun boleh tahan..sebelum ni asyik dok dengar member-member borak..masak tu...try resepi ni...actually time tu malas nak ambik pot tapi sekarang saya dah mula terjebak...huuhuu...baru tau..kepuasan masak sendiri bandingkan dengan yang kita dok beli kat luar...101% memang tak sama...kesedapan tu...huuhuu..sendiri nilai or kalau nak lebih afdhal...bagi kat jiran sebelah...saya selalu test camtu...nasibla jiran memang sempoi abis...thanx to Puan Hani sebab secara tak rasmi beliau telah dilantik oleh saya sebagai juri...berbalik pada puding roti yang saya buat...1st time buat ni...idea datang bila tengok roti gardenia banyak kat rumah...sebelum tarikh luput...baik buat sesuatu..at least tak membazirkan...nilah hasilnya...bolehla buat minum petang..

puding roti siap untuk dimakan

Labels: