Rumah Baru

Letih tak terkata badan harini...semangat..semangat....heehee..nak motivate diri sendiri sebenarnya...kes malam tadi pulun cuci rumah baru...nak biarkan Mr Hubby buat sorang..alahai tak sampai hati..kebetulan mood My Lil Khalish bolehla dikatakan ok...kadang-kadang bising gak mulut dia..sebab utama...kena stay dalam stroller..marah pun yer sebab takde yang nak melayan...ibu & papa sibuk menyental lantai..lagipun time cuci tu mata Khalish tak lepas tengok air yang disimbah...tak boleh dok diam kaki sebab nak turun cecah air...heehe...tapi hajat tak kesampaian..sory ye anak ibu...kebetulan ibu tak bawak baju spare...
Rumah ni akan disewakan..saya tak berkesempatan nak duduk lagi atas sebab musabab yang tak dapat dielakkan..tap rasanya dok kat rumah sekarang lagi best..heehee..salah satu sebab maybe pengasuh Khalish sekarang ok..so malas nak cari pengasuh baru dan bukan senang nak cari pengasuh di zaman yang serba mencabar ni...

muka boring anak ibu

kilat betul lantai ruang tamu
tuan rumah tak sempat lagi nak rasmi dapur baru

Labels: