GA - Senyuman Si Cilik

N3 melekat seketika
nak jengah N3 baru..godek la yeah..

 

Buat pertama kalinya saya nak anjurkan contest khusus untuk si cilik a.k.a baby@kanak-kanak
syarat penyertaan seperti berikut:

1. Sudi-sudikanlah jadi Follower blog saya..bagi yang dah ikut...faham-faham jela..heehe
2. Tampal banner seperti yang tertera di atas kat Entry & Sidebar blog anda dan link balik yeah..
3. Letakkan gambar penyertaan..nyatakan nama anak..nama ibu..tarikh lahir anak..umur anak..
4. Si Cilik yang layak menyertai dari lingkungan umur 6 bulan - 3 tahun sahaja..samaada anak kandung..anak sedara..anak angkat..tetap diterima..
5. Nak letak blog saya kat bloglist kalian pun ok..senang nak pantau sape yang menang nanti..
6. Tag sekali pada member-member yang lain..ni kira bonus..
7. 5 hadiah akan disediakan...setakat ni saya belum ada idea nak bagi apa..maybe kena tengok sape yang menang dan saya akan decide nak beli/bagi apa...oraitkan camni..huuhuu
58. Tarikh akhir pada 14 April 2011@4 petang
9. Sebarang perubahan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa...jengah-jengahlah blog saya selalu..sebab saya ni selalu buat kejutan..percaya tak..huhuu..
10. Panjang pulak dah..jangan lupa tinggalkan link blog penyertaan anda kat entry ni yeah..
11. Last but not least...pemenang akan ditentukan oleh juri jemputan (bukan dikalangan bloggers)...rasa lebih adilkan..

Labels: