My Sleeping Angel Contest


Nak tau lebih lanjut syarat penyertaan klik SINI
Jangan tak tau...hadiah yang ditawarkan best sangat...
Tempat Pertama dapat hadiah yang sangat cute...bakul lipat serba guna..
Tempat Kedua hadiahnya pulak comel...kerusi lipat untuk kanak-kanak..

Lepas tu ada 3 saguhati berupa stiker dinding pelbagai corak..bolehla kita hias-menghias bilik tidur..ruang tamu..dan tempat yang difikirkan sesuai...bestkan..


haa...yang ni pulak bukan kategori hadiah tau tapi My Lil Khalish yang tertido dalam car seat..baru je amik dia dari rumah pengasuh..walhal takla jauh manapun dari rumah...kepenatan agaknya..so ibu pun terus snap ..yela..kata orang..setiap detik bersama anak tu merupakan kenangan dan memori yang tak akan kita lupakan sampai bila-bila..tambah bagi yang berkerja...so abadikanlah kenangan anda bersama si cilik yang tersayang..

Saya nak tag:

Lid R
EbEzrin
MamaQari
MamaBalqis
JuraRahim

Labels: