Penangan Pizza

Akhirnya berjaya jugak saya buat pizza.....Alhamdulillah ...air tangan sendiri...alkisah...setelah 3 kali percubaan..Mr Hubby sengih je bila dah berjaya...takla susah mana pun nak buat pizza..sejak My Lil Khalish dah pandai makan..berkobar-kobar masak...hobi baru saya..harap-harap bakat yang terpendam ni dapat dikekalkan sampai bila-bila..bukan apa..takut penyakit 'M' datang menyerang...satu pun tak jalan..heehee...Insyaallah akan dikekalkan..nak upkan motivasi kat diri sendiri..bagi saya..masak ni sebenarnya bukan susah pun..cuma kena ada kehendak..kemahuan yang perlu lahir dari dalam diri..no more paksaan ok..nanti masakan tak menjadi...mood kena ok..tapi janganlah sampi dok senyum n cakap sorang-sorang kat dapur..kang lain jadinya..seronok bila air tangan sendiri dihargai oleh orang yang disayangi sebab kita masak pun untuk orang yang tersayang..cheewaahhh...betul apa..kalau ada diantara rakan blogger yang sudi share resepi yang simple-mimple..silalah sharing dengan saya ye..jangan segan-segan...

percubaan ke-2...yang ke-3 tak sempat snap sebab dah kelaparan yang teramat..

 tengah makan pun sempat posing lagi My Lil Khalish

Labels: