Boleh Tahan Sedap

Kali ni nak berkongsi pulak pasal...

 Terletak di Jalan Wangsa Delima, Sec 5, Wangsa Maju tak jauh dari NZ (mamak's corner)
Balik je dari shopping sakan kat SOGO...ermmm taklah sakan sangat...ala kadar je..sebab beringat..heehee..tupun sebab Mr Hubby dah warning.."jangan asyik nak membeli je"...huuhuu
Saya ajak Mr Hubby ngeteh...ingatkan nak cari restoran yang penah kuar kat JJCM area wangsa Maju..pusing punya pusing..rupanya dah tutup kedai tu...musykil gak...patut dah kuar JJCM lagi glamer....heehee..takde rezeki nak makan kot...so Mr Hubby ajak ke Cosy Place..memula je melangkah ke Cosy dah rasa cuak semacam sebab mak uiii...deco dia punyala stylish...dalam hati dah mula berkira...ni kalau sepinggan nasi ni bapela agaknya..disebabkan dah terlanjur melangkah..terus jela duduk...sambil tu tangan dah mula mencapai hp...

suasana Cosy luar n dalam...sangat selesa...menarik..

servis yang diberikan pun boleh tahan cepat...lewat petang tu saya order sekadar untuk alas perut...heehee...boleh pecaya ke alas perut..

Mr Hubby = Nasi+Daging Halia

 Ibu = Yong Chow Fried Rice

My Lil Khalish = M'room Soup+Fries

Sambil tu sempat snap aksi My Lil Khalish..



 Perut pun dah kenyang...makanya bil pun sampai...harga bolehla tahan...taklah semahal yang disangka..heehe


Sekian, terima kasih...heehee

Labels: