Jom penuhkan gerobok si kecil di Gerobok Kecil Ku

Anda harus shopping-mopping kat Gerobok Kecilku kerana....heehee...kalau tanya pendapat sayala..harga yang diberikan amat berpatutan..rasanya kat kedai or shopping mall adakalanya lagi mahal..walhal standard sama je..jangan sampai tipah tertipu tau..huuhuu..
Dan semestinya saya jugak amat menggilai pakaian baby@kanak-kanak sebab ianya sangat comel..kalau tak percaya...jom kita singgah GEROBOK KECILKU...tak tipu punya..anda akan melekat kat situ..boleh rambang dibuatnya..dah tentu kita nak yang terbaik buat My Lil..so jangan berlengah lagi dan buatlah pilihan yang tepat...bukan untuk orang lain pun..demi yang tersayang jugakkan..

Kalau ada yang sudi nak join...terjah CEPAT
Tarikh tutup pada 1 May 2011
Hadiahnye..masih lagi misteri...
Saya nak tag:
Hayati
Be Simple Beb
dan part yang paling best...


Agak-agak ada persamaan tak pic My Lil Khalish ngan baby Adam (pic atas tu).. heehee..nampakkan...serius..BabyHat ni antara khazanah yang paling saya sayang...mudah dicuci...senang nak jaga..pendek kata memang ada ummppphh lah..so..kalau berkenan silalah order kat MAMA ADAM a.k.a Gerobok Kecilku

Labels: