MONA.VIE - Rahsia dan Keajaiban

KEHEBATAN JUS MONAVIE TELAH
MENARIK PERHATIAN SEMUA PIHAK
Memperkenalkan jus berkhasiat dan terbaik di dunia untuk kesihatan. Ia disatukan dalam satu campuran tulen sebagai makanan tambahan untuk memberikan kualiti kesihatan dan kehidupan anda yang terbaik. Buah Acai Berry dari hutan Amazon amat kaya dengan anti-oksidan dan bertenaga. 


APAKAH ITU MONAVIE

MONA.VIE merupakan suatu jus gabungan 19 jenis buah-buahan yang paling berkhasiat di dunia yang membekalkan daya tenaga paling optimum untuk badan kita. Jus tersebut mendapat sambutan yang hangat di seluruh dunia. Ia telah membuktikan bahawa gabungan jus tersebut memang boleh membekalkan khasiat yang optimum untuk keperluan badan kita.
Pasaran MONA.VIE menjelajah ke Malaysia pada awal Mac 2010 dan telah dirasmikan pada 17 April 2010 di Hotel Sumway Lagoon, beribu pejabat di Bangsar. Malaysia juga bakal menjadi perintis MONA.VIE di negara-negara Asia yang bakal dibuka selepas ini.Berdasarkan R&D yang dijalankan, MONA.VIE diproses menjadi jus minuman berkhasiat asasnya untuk mencegah kanser (samada MONA.VIE  ORIGINAL (purple), PULSE (merah) atau ACTIVE (hijau). Perlu diketahu bahawa setiap MONA.VIE ini mempunyai kandungan buah-buhan tambahan yang ada khasiat tersendiri. 

ADAKAH PRODUK INI HALAL
MONA.VIE telah disahkan HALAL oleh The Islamic Food and Nutrition Council of America pada 30 Jun
2009. Sila layari SINI untuk keterangan lanjut. Ianya bebas dari segala jenis Dadah serta tiada kesan sampingan. MONA.VIE telahpun disahkan HALAL oleh JAKIM pada 1 September 2010.

Labels: