Sale! Sale!


Kebetulan petang semalam dapat kelepasan...saya memang tak tunggu la...heehee..kesempatan yang ada digunakan sebaik mungkin..dengar citer pulak SOGO tengah Sale....warghhh....mula la perasaan untuk bershopping bertandang...basela kan...time hujung bulan ni macam-macam bermain kat fikiran...cuba tengah bulan...heehee...sendiri boleh faham terutamanya kakitangan awam...Cam biase...settlekan semua kerja yang tertunggak petang semalam..chop..chop..means cepat-cepat kemas barang nak balik...sebelum tu sempat call pengasuh nak amik awal My Lil Khalish..takut dia tengah tido kang tak sedap pulak nak kejutkan..one thing yang saya dapat rasakan..kalau keluar berjalan a.k.a shopping hatta ke mana sekalipun tanpa Mr Hubby and My lil Khalish rasa lain sangat-sangat...pernah gak terlintas nak keluar ngan Mr Hubby je time waktu keje tanpa My Lil Hero...uisshhh...resah semacam...bak kata orang makan banyak manapun takkan kenyang...rasa kelainan yang teramat sangat..yela..selalu kalau My Lil Khalish ada..nak makan pun tak berapa nak nikmati...kejap nak layan dia..suapkan dia..ruangan yang ada terasa penuh je tapi kalau dia takde kat sisi...perghhhh...tak terluah dek perasaan...hukhukk..

working hours pun ramai ......bayangkan kalau weekend.....heehee...sesak...


 My Lil Khalish terlena sepanjang bershopping


Serbu handbag...rambang mataku....

Labels: