Singgah Selera Di Tupai-Tupai

Lama betul tak pekena steambot kat Tupai-tupai..mula mengenali Tupai-tupai bila my office buat makan-makan.....tupun kalau ada staff yang posting-out..1st time tu agak susah gak nak cari tempat ni sebab tersorok sikit tapi la ni dah master..area Jalan Istana Negara..semalam tetiba je teringin nak makan steambot..dah lama sangat tak makan...so ajakla Mr Hubby n the geng...mulanya macam dah tak jadi sebab Mr Hubby nak tengok Maharaja Lawak..tup...tup dia berubah fikiran..Alhamdulillah...heehee..apa lagi...balik keje..after Maghrib..melompat terus siap..antara aksi yang dapat dirakamkan di sana sebagai tanda kenangan..

Sup Tom Yam memang class!!



My Lil Khalish..kusyuk sungguh..


Geng yang sememangnya kaki makan...tak sia-sia ajak..



Sempat posing sebelum balik..muka i dah ngantuk okey!



Labels: