Tak Sabo Ni

Alahai....mood cuti dah bertandang...sepoi-sepoi bahasa je buat keja harini...bila long weekend je macam-macam yang terjah di fikiran..sebenarnya dah lama sangat tak balik Johor..rindu pulak ngan SIL n biras-biras..sure banyak story-mory...harap tak jam la esok...tak suka..tak suka...nanti lambat sampai..
R n R pun sesak...warghhh...mintak dijauhkan..ingat nak balik tengah malam sikit tapi takut mengantuk...so bila difikir sebaiknya...maybe sesudah Subuh esok...semangat sungguh!! 
Actually balik ni pun sebab My SIL buat kenduri melenggang perut...tak sabo rasanya nak tengok anak sedara melenggang perut..tak silap orang Jawa yang base buat..time saya dulu buat kenduri je..sebab bukan Jawakan..bila teringat kenduri...teringat kat puyuh goreng berempah...kecur betul ..awal-awal lagi saya dah remind biras carikan  puyuh...nak beli yang dah siap goreng kat kedai..nampak cam tak fresh..jalan yang terbaik..Mr Hubby yang perap..marvelous..ammakk...!!saya tukang menyantap je ngan My Lil Khalish..
Relax sikit la saya bila kat kampung...ramai yang boleh tengok n jagakan My Lil Khalish...hooreeyyyyy...ni la masanya nak berehat tapi waktu siang jela..malam tetap nak menyelinap bawah ketiak ibu...huuhuu..

Labels: