Yang Sempat Dicapai

Alhamdulillah...tercapai jugak hasrat nak ke Pesta Buku Antarabangsa bertempat di PWTC...perghhh...punyala ramai orang..nasib keluar awal..parking pun so far senang..thanx diucapkan kepada pihak kakitangan PWTC atas kerjasama yang baik dalam urusan parking...kalau tak..mengamuk la Mr Hubby...huuhuu... dalam seronok jengah ke booth yang dipamerkan..sempat gak saya capai handphone...heehee...

 Eric Leong pun ada...

 Ain Maisara...antara penulis yang semakin dikenali ....pinky gitu booth...tertarik..menarik..memang da bomb!

 Ni hadiah sebab re-new langganan Majalah Pa&Ma terbitan Karangkraf...berbaloi la jugak...yang lepas dapat sekali dengan produk Jalen..kicap dia best tau..


 Yang ni hadiah untuk anak saudara yang bakal melahirkan 1st baby...hadiah in advance la gamaknya...takut tak sempat nak balik masa dia bersalin...jauh beb..


 Errmm....tercapai impian nak beli buku Berpantang Cara Alami...niat asal memang nak cari buku ni pun...rugi tak beli tau..banyak info yang berguna kat dalam ni terutamanya resepi...sempat gak bisik kat Mr Hubby..
"kena try resepi yang ada ni dari sekarang...nanti dalam pantang tutup mata je masak"....alahai...


Khas untuk Mr Lil Khalish...ikut hati rambang mata tapi Mr Hubby dah siap sound...asyik ajak balik cepat je...yela..kalau dah namanya pompuan kan...hikhikk...- yang belakang tu free je..


 so...pada mereka yang tak pegi lagi ke Pesta Buku Antarabangsa..jengahla kejap...esok dah gaji...heehe...harga boleh tahan..murah..jangan terlepas tau...masih ada masa lagi...ajak sekampung pun boleh..huhuu..tak rugi pun..

Labels: