Bila Dapat Shopping


Selalu bila dapat bershopping..My Lil Khalish antara orang yang paling suka..yela..dapat naik kete...keluar jalan-jalan...selalu jugak kami sekeluarga beriadah...saja nak beralih angin..kadang-kadang keluar makan...cari lokasi yang menarik..
Alhamdulillah sebab me dapat Mr Hubby yang kaki jalan..tak dapat bayangkan kalau jenis yang suka dok rumah..uisshhh...boleh jadi pening..
Tak lama lagi cuti sekolah...sure ramai yang dah plan nak holiday kan..seronok je..sape tak suka bercutikan..especially bagi parents yang anak dah sekolah..time ni la dyorang sibuk planning..yela..asyik mengadap buku je..sekali-sekala nak jugak release kan..bukan yang dah keje je boleh tension..anak-anak pun apa kurangnya...
Setakat ni me takde planning lagi nak bercuti masa school holiday..nak bagi peluang pada rakan sekerja yang mana anak dah bersekolah...maybe after tu baru plan..apapun pada mereka yang dah merancang perjalanan tu berhati-hati tau...Biar lambat asal selamat...kalau penat drive bentila kat R n R tu kejap..tak rugi pun...me suka je lepak kat R n R sebab macam-macam makanan ada...cuma agak mahal je sikit...tapi kena pilih gak time bila nak gerak dari rumah...takut hentian penuh..sesak kang tak best pulak kan...heehee..
Happy Holiday!




My Lil Khalish memang suka lepak dalam trolly...kalau ada barang lagila..meriah..

Labels: