Cute Mum - My Cute Little Diary


GA anjuran CuteMum...nak join ..sila klik banner..


Sebenarnya me tak pernah terfikir nak berkecimpung dalam dunia di alam maya ni..cuma masa dalam pantang suka dok layan biz kat internet..almaklumla..berpantang di satu lokasi yang amat payah nak bershopping..so..di alam mayalah semuanya bermula..dari suka-suka bertukar kepada minat..kalau orang lain ada blog..me pun nak jugak..masa tu just terfikir nak tinggalkan memori kenangan untuk anak-anak...bab luahan rasa tak terlintas pun..apatah lagi nak join CGA..heehe..
Dipendekkan story..satu hari dok tengah usha blog rakan-rakan yang aktif berblogging..me terjumpa blog designer ...godek punya godek..hasilnya me terjumpa blog CuteMum..dalam hati memang kagum dengan kerajinan CuteMum berblog..hari-hari dok baca entri CuteMum..silent reader je..sebab tak pandai lagi nak comment...huuhuu...ketinggalan betul masa tu..sekarang dak aihhh..cuma masa je tak mengizinkan tuk berceloteh panjang-panjang dalam entri..
Part yang paling me suka bila CuteMum menang CGA...you deserve it....sebab CuteMum rajin sangat dan boleh dikategorikan sebagai seorang yang popular among blogger yang aktif join CGA..me pulak kadang-kadang je join..rezeki masing-masing...Insyaallah..
Until now..me tetap suka selak blog CuteMum sebab kat situ ada daya tarikan yang tersendiri dan yang paling up-to-date sekali bila masuk bab CGA..tak percaya jengah SINI.. sampai ada blog khas...heehe...kagumkan..

Last but not least.... persahabatan yang terjalin di alam maya ini harap dapat diteruskansampai bila-bila..Insyaallah ..jika diizinkan kita pasti akan bertemu satu hari nanti..kalau bukan di arena bowling...raya boleh kot...heehee...raya tahun ni CuteMum buatla openhouse ye...


Isteri dan awek kepada Mr Hubby - En Kerol...Ibu kepada My Lil Khalish..working mom at government sector..part-timer as a blogger..
  
Happy Anniversary for My Cute Little Diary - CuteMum!!
maintain cute selalu..

Labels: