Dah Sampai Pun

Alhamdulillah..akhirnya spare-parts FS yangt di'order telah selamat sampai....actually, yang lama masih elok tapi mengambil langkah berjaga-jaga...mana tau benda nak jadi kita tak duga..lagila kalau SoftFit...buatnya dia terkoyak...aduuuyaaiiii...tak nak saya tanggung risiko...nasihat secara percuma saya dapat masa bershopping kat BabyWorld..punyala owner tu dok explain panjang lebar...bila difikirkan balik..betul gak..lama manapun kita jaga...sampai masa problem..huuhuu..tak taula saya kalau time tu takde spare.. memang terkulat la nak buat 'rutin' harian..sure rasa lain..untuk kesekian kalinya saya order kat Mama Q Store..harga pun boleh tahan...sekarang tengah ada offer lagi..so para ibu boleh jengah dan jangan segan silu nak call..sure anda akan dilayan semesra-mesranya...huuhuu..

Labels: