Lepas Geram Di Playground

Masa kat Putrajaya..me n Mr Hubby try cari pot yang ok sebab nak salin baju My Lil Khalish..me sama sebab dah belengas dek peluh...sebab cuaca panas..pusing punya pusing lupa pulak adik ipar my BIL keja kat sana...Alhamdulillah..terus contact mintak add untuk singgah jap..bila sampai kat destinasi..sepupu-sepapat My Lil Khalish dah dok menunggu...lama benor tak jumpa..dok relax dalam 5 minit.. Mr Hubby ajak turun ke playground..memula cam malas tapi agak boring gak dok rumah...almaklumla rumah bujang...turun jugaklah...
Best gak layan Khalish...teruja betul dia tengok playgroung..suma nak try..me pun tak lepaskan peluang..lepas geram pun sama...huuhuu







Sebenarnya dah lama tak bawak Khalish ke playground...kat area rumah memang ada tapi me tak berapa berkenan nak bawak sebab banyak sangat 'mesyuarat tingkap'...kalau orang tempatan takpe gak..ni...ermmm..faham sendirila yer..kita pulak naik segan nak bawak anak...dahtu pandang kita pun semacam...ehh helo...ini Malaysia ok...

Labels: