My Anniversary

Happy Belated Anniversary to me n Mr Hubby...tak sempat nak buat entry semalam sebab terlalu keletihan...huuhuu..almaklumla...bila My Lil Khalish ada...dia pun sama sibuk nak buat entry..so lappy memang tak boleh nak bukak bila dia ada tapi sekali sekala curi masa gak nak update..tengok mood gak..anyway..semalam hampir terlupa my anniversary..tupun Mr Hubby yang wish kat me..teruk betulla ingatan sekarang..Subhanallah..

Alhamdulilah..setelah 4 tahun melayari bahtera perkahwinan..me rasa bersyukur sangat dianugerahkan seorang suami merangkap sahabat...papa kepada permata hati..kadang-kadang je jadi kawan gaduh..heehee..pendek kata yang serba serbi menjadi pelengkap dalam hidup ini..chewahhh...mula nak jiwang karat ni..dan yang paling best bila Mr Hubby masuk dapur..semalam Mr Hubby sempat masak sup ayam...sambal kacang panjang...tahu cecah sambal kicap jawa...a.k.a meraikan anniversary kami..kebetulan jatuh hari kerja so tak ke mana...raikan dirumah je...maybe akan ditunda pada hari yang lain..Insyaallah..

Thanx to Mr Hubby sebab sudi melayan kerenah me selama ni..penyabar sangat-sangat...heehe...yela..tempat bermanja kitakan...sekali-sekala tu nak gak ngada-ngada..tak salahkan..lepas ibu manja..Khalish punya turn pulak...huuhu..tak terucap dengan kata-kata bila kita dianugerahkan family sendiri...padanla orang selalu cakap..cepat-cepat kawen..kalau tak rugi...heehee..


'Betapa indahnya memiliki sesuatu yang mempunyai ungkapan makna yang tersendiri'

Labels: