Sakan di Putrajaya

Weekend yang sarat dengan aktiviti..tapi cukup meriah bagi me sekeluarga..kebetulan my BIL ada tugas di Putrajaya so nilah kesempatan yang ada untuk My Lil Khalish bersua dengan sepupu-sepapat..me pun kena turun Putrajaya untuk jengah Hari Sejuta Belia..2nd time datang pun sesat-mesat kat tapak karnival..syahdu betul..tapi tak boleh nak round lama-lama kat sana sebab orang terlalu ramai ..cuaca pulak boleh tahan...nasibla mood Khalish ok..kalau tak jenuh Mr Hubby nak dukung..



Bila la agaknya nak dapat keta idaman ni..



Paling tak puas hati kat karnival ni bila tiba bab beli air...mahal jugak harganya...1 cup air cecah RM2..bab makan takyah storyla..baik lepak kat Alamanda...air-cond lagi..memang me ajak Mr Hubby makan kat sana..dapat gak menikmati makanan degan tenang sebab anak bujang me tertido kepenatan..kepanasan..sian dia..tapi Khalish seronok sebab me sempat belikan bola angin yang besar..jadila sebagai upah penat temankan ibukan..


Labels: