aLeesya's mummy 1st Giveaway!!



Kalau sudi nak join klik banner
Tarikh tutup pada 11 Jun 2011 @ 11.59PM


"Pendapat me...mummy boleh susun atur balik gadget kat area sidebar tu...supaya nampak lebih kemas..wujudkan column pun orait...header mummy nampak simple...tapi kalau re-design balik lagi cun kot..heehe...me sekadar menyatakan pendapat...n mummy kena ada theme color untuk blog mummy..supaya hari-hari kita bersemangat nak update..warghh...macam la diri sendiri rajin...heehee..sebab dulukan.. me malas sangat nak update blog tapi me motivate diri sendiri...keluarkan fulus jugakla...nak bagi puas hati n rasa tenang je bila tengok blog...kadang-kadang tengok blog kawan yang lain lain kita rasa cam...uishhh..lawa n kemas je blog dia..pastu tengok kawan-kawan pun selalu singgah...mungkin antara faktor nak attract orang pun sama bila blog kemas..Sekian, terima kasih"


Labels: