GA - Kisah Klasik Kita

- Entry melekat untuk sementara waktu...
Jengah sendiri untuk entry baru -



Syarat penyertaan sangat mudah:

> Sudikankanlah follow my blog....senang nak pantau sape yang menang..
bagi yang dah follow...mekasih ye..

> Copy banner kat atas...letak kat entry & sidebar ..jangan lupa link balik..

> Kalau rajin...sebarkan pada kawan-kawan yang lain

> GA ini dikhaskan untuk mereka yang telah berkahwin sahaja...yang belum berkahwin jangan kecik hati tau...nextime me anjurkan lagi..

 > Dan akhir sekali....syarat yang paling utama...sudikanlah berkongsi bibit pertemuan kalian bersama suami tercinta...kalau diimbas kembali..pastinya meninggalkan memori yang tak mungkin dilupakan..ada yang lucu...sedih...apapun semuanya telah diharungi sehingga kita dapat disatukan...contoh macam ni..


"Pertemuan antara me dan Mr Hubby adalah melalui seorang kenalan....kebetulan me tengah frust...huuhuu..taklah sampai menonggeng...cuma meleleh airmata je..almaklumla..fikiran belum matang...asyik nak kememeh je...terus me teringat kat sorang kenalan..sebab utama contact dia sebab nak tanya ada kawan tak?? heehee...Bukan ape...tengah frustkan..so nakla cari kawan untuk mengubat duka yang lara...tup..tup...dia ambik langkah drastik tukarkan contact no me ngan seseorang...tak silap rasanya time tu 1st puasa...bulan yang mulia...dari situlah detik pertemuan antara me dan Mr Hubby..kebetulan me tengah study tahun akhir dan Mr Hubby time tu nun jauh di bumi Acheh..bertugas di perbatasan...huuhu...andai dah jodoh tak kemana...pertemuan & perkenalan yang amat singkat terus dibawa ke jinjang pelamin...Alhamdulillah...ada baiknya kalau tak bercinta lama-lama.....lama sangat pun tak menjadi...huuhuu"


> 4 pemenang akan dipilih oleh pihak juri...setiap pemenang bakal menerima 1 set perfume...so curahkanlah kenangan anda..


> Hadiahnya ialah..



ATAU





Selamat karang mengarang ye..Terima Kasih

Labels: