Jom Kita Bisik-Bisik

Orang tua-tua kata...tak baik berbisik..bukan apa...takut orang kat berhampiran kita terasa...seolah-olah macam kita tengah dok ngumpat dia pulak..tak baik tau...apapun tak mau citer pasal perihal berbisik tapi nak gitau tentang Restoran Bisik-Bisik...alkisah balik kampung tak habis lagi nak story-mory...satu petang nan indah tu, anak buah ajak cari barang keperluan kolej dia...so fikir punya fikir..me decide nak cari kat area Batu Pahat...ermmm dari Simpang Renggam taklah jauh sangat..tengah dok round kat area Parit Raja..ternampak pulak car wash...kebetulan sebelah car wash ternampak pulak satu restoran yang nampak agak menarik...nama pun unik...Bisik-Bisik..perut pun tengah berkeroncong...sambil tunggu kete..apa kata kita isi perut..sambil nyelam minum air..heehee..
Suasana dan layanan yang diberikan kira oraitla...mungkin sebab tak ramai lagi pengunjung...petang masih muda...maybe malam ramai kot... menu yang disenaraikan pun boleh tahan...sedap gak...harga pun kira so-so la......
Waktu makanan sampai...me tak berapa nak nikmati sangat sebab My Lil Khalish sibuk nak ronda setiap ruang yang ada...maklumla...baru dapat kaki...tak tentu arah dibuatnya...nasib baik tak ramai orang...
apapun kita layan jela gambar yang sempat di snap..heehee


dari depan...


suasana dalam...


antara menu pilihan di petang hari...




sempat berposing lagi...



Labels: