Layan LRT


 Bertahun rasanya tak naik LRT...satu-satunya pengangkutan yang paling mudah zaman ni..kalau dulu Bas Mini...huuhuu...banyak nostalgia bila teringat Bas Mini....walaupun tak lama me dapat lalui zaman tu tapi Alhamdulillah...sempatla jugak...
Dah lama sebenarnya berhajat nak bawak My Lil Khalish naik LRT...nak bagi dia rasa...dan sebenarnya me nak tengok ragam My Lil Khalish..buatnya dia meraung...warghh...tak dapat nak bayangkan...macam-macam bermain kat dalam kepala...apapun...belum cuba belum tahukan..kesempatan anak buah datang rumah kami gunakan sepenuhnya...nak ajar gak anak buah yang tengah study kat Melaka datang rumah naik LRT dari terminal bas...lagi jimat dan cepat sebenarnya..

Antara aksi Khalish yang sempat dirakam....


Macam confius je muka....sebab ramai orang dan train bergerak...




sangat baik dan diam je bila diajak borak....kat mana saya ni...


Keberanian mula muncul...

 
Akhirnya senyuman terukir jua...



Saya tak takut lagi....



Perjalanan kami sekeluarga dipermudahkan cuma time balik ramai gak orang...My Lil Khalish pun dah tertido...hasil pemerhatian me..destinasi paling ramai yang ditujui adalah KLCC...tempat tumpuan warga KL tatkala weekend..apatah lagi time gaji..

Labels: