My Kitchen My Rules!..Contest


Cam best je contest ni....nak tau lebih lanjut..sila klik banner
Tarikh tutup pada 10 Jun @ 10 malam
Me nak tag Azni

Modelnya dah tentu anak bujang me..


"Nilah port lepak My Lil Khalish bila me masuk dapur..siap parking beskal kesayangan kat sebelah..tanpa gagal beskal mesti parking kat tempat yang sama..selesa agaknya sebab dekat ngan rak pinggan...sambil dalam hati berkata ...Horeyy!! boleh tolong ibu kemas sekali...
Kekadang tu bila tengok kat ruang tamu atau bilik dia takde..senyap semacam je..ce cari kat dapur..confirm tengah kusyuk dok sibuk ngemas pinggan mangkuk ibu dia.....irama kelentang-kelentung suma ada...takyah nak bukak radio lagi..heehe...nasib baikla pinggan kaca tak banyak kat rak ...tapi oneday tu terlepas gak pinggan jiran sebelah..alkisah me tertangkup pulak pinggan tu kat rak ni...terus sumbing..waduh....tak lengah terus ke JUSCO tuk cari pinggan ganti..huuhuu..
Macam-macam kisah bila anak mula explore apa yang dia minat..."


Labels: