Papa Dah Janji

Papa dah lama janji dengan My Lil Khalish nak belikan toys ala-ala keta or lori besar...sebabnya kat rumah Khalish asyik dok tarik mouse computer je..maybe sebab benda bertali...tu yang dia suka tarik..timbul idea Mr Hubby nak cari something then nak ikat ngan tali...ape-ape jela...asalkan mouse kat rumah tak rosak dek penangan asyik kena tarik...
Masa follow papa hantar report kat UiTM Seri Iskandar lastweek..
kami sekeluarga berkesempatan singgah TESCO yang berdekatan...actually takla dekat sangat...hajat sebenarnya nak isi perut sebab kelaparan...tetiba Mr Hubby menuju ke satu tempat...puas me cari rupanya kat area toys...tengah pilih yang mana satu nak beli sebab bila dah banyak..rambang mata dibuatnya...


acara serah menyerah hakmilik....


bila dapat ...cam biasala kusyuk menilik..


Labels: