Sempatkan Jugak

Jumaat lastweek me sempat lari ke SOGO...dengar citer SALE! Sungguh rupanya..sampai bulan posa...pandai betul wat sale...yela sebab nak rayakan..gambar shopping tak sempat nak snap..sebab utama nak cepat...ingatkan takde orang...rupanya boleh tahan...tupun pegi kat tempat 4th Floor je..tempat children..me  n Mr Hubby shopping lain kali jela...SOGO ni kalau pegi weekend lagila..bab parking toksah nak cakapkan..tu kalau Mr Hubby jenis tak sabar...dengan kita sekali jadi tak tentu arah..jalan pun kira ok walaupun lewat petang...malam takleh nak ajak Mr Hubby sebab dia nak layan MahaRajaLawak...menjadi sungguh marketing Astro..lepas ni tak taula program apa pulak yang meletup...heehe...
Bila abis shopping..me akan ajak Mr Hubby pekena Crispy Popia kat area FoodCourt...memang jarang miss kalau ke SOGO..ramai gak yang order...kena Q-Turn cam biasa..Alhamdulillah...mood My Lil Khalish ok sebab cukup tido sepanjang shopping tadi...hati pun senang...


Time mood baik...


Keserasian antara dua beranak... 


Labels: