Terpaksa Ditunda


Patutnya thisweek nak celebrate ulangtahun staff kat office yang lahir bulan Jun..buat makan-makan sikit...tapi terpaksa ditunda sebab yang diraikan bertugas luar...plan dari lastweek..tup..tup...banyak pulak tugasan thisweek...2nd Bos & Chief Clerk berkursus pulak..baru je deal tempahan ngan RizqCakes...tapi tempahan tak batal cuma tunda...thanx ye Kak Ila sebab memahami..tetiba je dapat timbul idea nak buat cake yang lain sikit..
Apapun suprise tetap dilaksanakan bagi menghargai tugasan dan masa yang dicurahkan selama mereka berbakti di pejabat..heehee..thanx kepada semua staff yang disayangi...kena tahan telinga jela ye sebab me kuat membebel kat office..
Macamla dyorang tahu kewujudan blog me ni..huuhuu...nantikan jela majlis yang tak seberapa ..just ala kadar je.. apapun korang memang staff yang terbaik..

Saje nak buat luahan rasa sebab kena tinggal sensorang kat office..

Labels: