Banyak Aktiviti Boleh Buat

Tak abis lagi nak story pasal Hot Spring..banyak sangat tempat yang best..salah satunya kolam air panas..banyak aktviti boleh buat kat sini..kalau pegi 2-3 keluarga best gak..boleh buat BBQ..game pun ok..taklah boring sangat macam me yang pegi bertiga..apapun tetap best sebab My Lil Hero penyerinya..

Jom layan tempat-tempat ni..


Kolam air panas...


Nak rebus telur pun boleh...siap ada panduan masa lagi..


Yang ni original...DIA MAHA BERKUASA dan EMPUNYA SEGALANYA



model sambilan merebus telur..



antara ilmu tambahan yang diperolehi..

camni rupanya tongkat ali original

pasangannya..


yang ni baru kenal



 terapi kaki pun ada...air yang mengalir suam-suam panas...
lega betul tapak kaki lepas pijak kat sini



lepas penat jalan...kita santai pulak

 

Labels: