Baru Tahu

Tetiba pulak rindu dengan suasana Felda Residence Hot Springs...penuh dengan ketenangan dan suasana kampung...almaklumla...jauh dari bandar...lain sangat dengan persekitaran bandar yang sememangnya tak pernah sunyi...tambah dengan pencemaran bunyi...
Percutian me n family kali ni lain sikit...sebab utama..alang-alang dah ke Perak..so kita singgah jela pusat peranginan yang dekat-dekat sebelum balik KL...fikir punya fikir...nak try pulak kat felda residence...harga pun kira okla...kalau weekend maybe mahal sikit...time pegi sana tak ramai pun yang bercuti..hari keja biasa tapi seronok gak bila tak ramai..sebenarnya terus terang me katakan tak pernah terlintas dah tak pernah tau pun ada tempat yang best camni...so lepas ni kena terokai lagi bumi Malaysia yang penuh dengan tempat-tempat yang menarik...

Pool yang sangat luas..sesuai untuk semua peringkat umur..




Cam biasa Khalish bila jumpa air...




Siap menyelam lagi ....

Labels: