Singgah Sini Jap

Motif utama ke Mid Valley nak cari outlet ModernMum...macam biasa..apa yang dihajat tak dapat..perut pulak lapo..keluar rumah after Zohor..breaksfast pagi just roti je...so apa lagi..menyinggah kat satu tempat yang secara kebetulan dah lama tak pegi..

The Manhattan...keenakkan ikan dan seafood yang tak terhingga rasanya...


Cam biasa...orang yang paling sibuk nak order..


Bila dah agak boring...Khalish mula tunjuk aksi...

Sambil nak tunggu order...staff kat situ siap bagi gula-gula sebab nak lekakan Khalish..pening agaknya tengok gelagat Khalish..last-last semua tercampak kat lantai..


Sudah mari...set Manhattan Flaming Seafood Platter..´╗┐sesuai untuk seisi keluarga yang tengah lapo..
ada fried calamari, fish fillet, oysters, flaming prawn, garlic herb rice..walla..sangat mengeyangkan..Alhamdulillah..


Pelbagai ragam bila makan..

 Nak jugak minum air sedap..tinggalkan untuk Khalish sikit buat rasa-rasa...

Cerita makan kami sekeluarga tak berhenti kat sini sebab bila masuk petang sikit...kami try yang lain pulak...heehee..

Labels: