Percutian Seterusnya

Kali ni nak story satu lagi tempat yang best...best sebab pool dia...yang lain masih dalam construction...InsyaALLAH dalam tahun ni siap sepenuhnya..

GOLD COST MORIB


nak masuk pool kena pakai tag ..






dan yang pastinya...My Lil Khalish seronok jumpa air..Mr Hubby pun tak kurang jugak..




Kalau nak ke Gold Coast Morib ...ada beberapa jalan yang kita boleh pilih..

Maju Expressway (MEX)   -   Kuala Lumpur (Kg Pandan) - Cyberjaya - Dengkil - Banting - Morib
North South Highway   -   Nilai (exit) - Banting - Morib
North South Highway   -   Nilai (exit) - Sepang - Tanjung Sepat - Morib
KESAS Highway   -   Klang (interchange) - Teluk Panglima Garang - Banting - Morib

Bilik pun ok..me amik studio je sebab nak facing pool..




dan yang paling best sebab ada jacuzzi...tapi tak sempat nak berendam pun..sebab berebut dengan seseorang...heehee..sapela agaknye tu..



Labels: