Rezeki Harini

Semacam je tekak ni....nak makan pun cam tak berselera tapi kena santap gak ni..kalau tak perut bergendang..dari tadi asyik terbersin...hint yang kurang sihat ni...harap dijauhkan....kalau badan tak selesa nak buat kerja pun berat..me kena cergas dan cerdas...huuhuu...takkan nak melompat kat tepi meja..kang staf kata buat tabiat pulak..layan bw kat blog kawan-kawan pun boleh release gakkan...hehee..
Disebabkan tekak tak berapa nak lalu..untuk sesi 'branch'..me just beli menu seperti di bawah..



Alas perut dengan ikan tenggiri goreng..simbah kuah merah sikit.. sayur kacang..kerabu kacang botol..
harini makan keluarga kekacang je..Alhamdulillah...dan sebenarnya dah tak tau nak pusing menu apa..sebab dah boleh hafal menu masakan cafe kat tempat me keja..tapi dari takde..belila jugak..

Labels: