Terus Jatuh Cinta



Sejak me terbaca entry CuteMum ...terus teruja nak mencuba..sebelum ni memang tak pernah tau tentang kewujudan GCB kat McD..maybe sebab dah lama tak singgah..bila dah pekena GCB..serius tak terkata sebab daging dia lembut sangat...ni yang 2nd time makan...yang 1st time dulu makan kat Ipoh...jauh bebenor nak try ..secara kebetulan sebenarnya sebab last month me tengah bercuti sakan..


layan Khalish dulu...lepas tu baru boleh rasa nikmat GCB...

 
dok mengadap nuget...dah tak nak disuap..makan sendiri



bab sedut air guna straw paling Khalish suka...janganla tarik selagi tak dilepaskan sendiri..


sekarang memang susah Khalish nak pandang camera

last sekali bergambar dengan Mr McD..Khalish gelisah sebenarnya tu..masih gementar dengan kehadiran mascot...takpe...nextime kita cuba lagi beramah mesra ye Khalish..heehe

Labels: